top of page

TIEDOTE: Viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun tapahtuma Ursa Verbum siirtyy vuodelle 2025

Ursa Minorin jokavuotinen viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun tapahtuma Ursa Verbum siirtyy järjestettäväksi syksyllä 2025.


Kuva: Ursa Verbum 2023, Noora Karjalainen


Ursa Minorin hallitus on päättänyt siirtää jokasyksyisen viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun tapahtuman Ursa Verbumin ensi vuoden syksylle. Syynä tähän ovat kasvavat tapahtumajärjestämisen kulut ja pienentynyt tapahtumarahoitus. Samalla haluamme tarjota viittomakieliselle yleisölle parhaan mahdollisen viittomakielisen kulttuurikokemuksen jossa yleisö pääsee nauttimaan viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun monimuotoisuudesta. 


Jotta voimme taata laadukkaat tapahtumat, olemme päättäneet järjestää Ursa Verbumin ja Skidien viittomakielenpäivän vuorovuosin. Tänä vuonna järjestimme Skidien viittomakielen päivän helmikuussa, joten ensi vuonna on Ursa Verbumin vuoro. 


Pitäkää siis kalenterinne auki syksyllä 2025, sillä silloin pääsemme taas nauttimaan viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun loistosta Ursa Verbumin parissa! Tarkemmat tiedot ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.


Toivotamme teidät tervetulleeksi Ursa Verbumiin 2025! ✨

8 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page