top of page

Pullopostia

Karhukonttorin blogista löydät uutisemme, lehdistötiedotteemme sekä muut ajankohtaiset tiedotteet.

Ursa Minorin jokavuotinen viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun tapahtuma Ursa Verbum siirtyy järjestettäväksi syksyllä 2025.


Kuva: Ursa Verbum 2023, Noora Karjalainen


Ursa Minorin hallitus on päättänyt siirtää jokasyksyisen viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun tapahtuman Ursa Verbumin ensi vuoden syksylle. Syynä tähän ovat kasvavat tapahtumajärjestämisen kulut ja pienentynyt tapahtumarahoitus. Samalla haluamme tarjota viittomakieliselle yleisölle parhaan mahdollisen viittomakielisen kulttuurikokemuksen jossa yleisö pääsee nauttimaan viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun monimuotoisuudesta. 


Jotta voimme taata laadukkaat tapahtumat, olemme päättäneet järjestää Ursa Verbumin ja Skidien viittomakielenpäivän vuorovuosin. Tänä vuonna järjestimme Skidien viittomakielen päivän helmikuussa, joten ensi vuonna on Ursa Verbumin vuoro. 


Pitäkää siis kalenterinne auki syksyllä 2025, sillä silloin pääsemme taas nauttimaan viittomakielisen kirjallisuuden ja ilmaisun loistosta Ursa Verbumin parissa! Tarkemmat tiedot ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.


Toivotamme teidät tervetulleeksi Ursa Verbumiin 2025! ✨

8 katselukertaa

Taidetta viittoen verkossa -hankkeesta julkaistaan tänä keväänä harjoitusmateriaalia viittomakielisille lapsille ja nuorille. Tervetuloa juhlistamaan harjoitusmateriaalien julkaisua tilaisuuteen, joka järjestetään etänä Zoomissa keskiviikkona 8.5. kello 16 alkaen.


Luvassa on harjoitusmateriaalin ja taideopettajien esittelyn lisäksi paneelikeskustelu viittomakielisten lasten taidekasvatuksesta ja -opetuksesta.


Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Rekisteröidy mukaan tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYqfu-hpzkvGtDeNFByl8DRkSasokXT7KJm


Lisätietoa tapahtumasta saa sähköpostitse charlotte@ursaminor.fi.


Hankkeen rahoittajat ja yhteistyökumppanit: Bovallius, Vikke -hanke ja Viittovat perheet.
29 katselukertaa

Päivitetty: 7. kesäk.


Kuva: Florian Tirnovan

Karhukonttorin henkilöstössä tapahtui muutoksia tammikuussa, kun Charlotte Fagerström aloitti tuottajamme Teresa Tiaisen sijaisena. Ursa Minorilla Charlotte puuhastelee tuotannollisten tehtävien parissa, joihin kuuluu muun muassa toiminnan kehittämistä, suunnittelua ja koordinointia. Hän vastaa myös viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.


Tuotannollisen työn lisäksi Charlotte sijaistaa Anne Sjöroosia tämän perhevapaan ajan ja tekee tuotantotalomme kautta tilaustöitä. Aikaisemmin Charlotte on työskennellyt erilaisissa tuotannollisissa tehtävissä etenkin media-alan parissa muun muassa sosiaalisen median toimittajana ja televisiotuottajana. Jos kaipaatte ammattitaitoista osaajaa, ota rohkeasti yhteyttä Charlotteen. Hän tarjoaa joukon erilaisia palveluita kuten:


  • Sosiaalisen median sisällöntuotantoa (sisällön suunnittelu, kirjoittaminen, editointi ja julkaisu)

  • Ohjelmatuotantoa (ohjelmien ideointi, suunnittelu, käsikirjoitus ja ohjaus)

  • Liikkuvan kuvan leikkaus, editointi ja tekstitys

  • Käännöstyöt

Charloten tavoittaa numerosta +3584578772453 tai sähköpostitse osoitteesta charlotte@ursaminor.fi.

43 katselukertaa
bottom of page