top of page

LAKU SYKSY 2023 - ilmoita lapsesi mukaan!

Päivitetty: 26. syysk. 2023

Viittomakielinen harrastustoiminta käynnistyy Pitäjänmäen koululla ensi viikolla - ilmoita lapsesi mukaan!


Kolme lasta sovittamassa roolivaatteita ylleen.
Kuva: Heidi Koivisto Robertson

Osana Harrastamisen Suomen mallia Ursa Minor järjestää viittomakielistä harrastustoimintaa Pitäjänmäen koululla 3.-6. ja 7.-9. luokkalaisille. Harrastamisen Suomen mallissa on kyse siitä, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus nauttia mieluisasta ja maksuttomasta harrastuksesta koulupäivän yhteydessä.


Syyskaudella tarjoamme kaksi eri harrastusryhmää:


VALOKALAT (alakouluryhmä)


Torstaisin 14.15-15.45 Pitäjänmäen koululla.


Valokalat on 3.-6. luokkalaisille suunnattu viittomakielinen ilmaisuharrastus. Harrastuksessa lapset pääsevät luomaan tarinoita, kokeilemaan vaatteita, suunnittelemaan lavasteita ja pakohuonetta sekä näyttelemään eri hahmoja. Pääteemoina ovat Halloween ja Kuurotunturi.


Päätoimisena opettajana on Silja Ruonala.


Tässä ryhmässä käytetään suomalaista viittomakieltä, joten osallistujilta toivotaan sujuvaa viittomakielen taitoa.Pi Lit! (yläkouluryhmä)


Huom! Pi Lit! -ryhmän toiminta on lopetettu osallistujien vähyyden vuoksi.


Pi Lit! -harrastuksessa 7.-9. luokkalaiset pääsevät sukeltamaan visuaalisen taiteen maailmaan! Tässä harrastuksessa nuorilla on mahdollisuus ilmaista itseään monipuolisen taiteen avulla omista lähtökohdistaan käsin.


Ohjelmassa on näyttelijätaitojen testaamista, erilaisten kuvaustekniikoiden harjoittelemista, tekoälyn maailmaan tutustumista ja erilaisten luovuuden ulottuvuuksien kokemista. Loppuhuipennuksena on taidehäppeninki, jossa nuoret pääsevät esittelemään luomuksiaan laajemmalle kohderyhmälle.


Päätoimisena opettajana on Quentin Green.


Tässä ryhmässä käytetään suomalaista viittomakieltä, joten osallistujilta toivotaan sujuvaa viittomakielen taitoa.Tervetuloa mukaan harrastamaan!


Lisää tietoa Harrastamisen Suomen mallista: https://harrastamisensuomenmalli.fi/


Lisätietoja:

Tuottaja Teresa Tiainen

teresa@ursaminor.fi / 045 7877 2453

66 katselukertaa

Comments


bottom of page