© Ursa Minor 2019

SEIKKAILU JOULUYÖNÄ

Esitykset 8. - 28.12.2018 studio Pasilassa

 

Joulun tulevaisuus on uhattuna, kun Joulupukki tekee kohtalokkaan virheen lahjoja jakaessaan. Katastrofin välttämiseksi neuvokas lapsijoukko lähtee jännittävälle joulun pelastusretkelle, apunaan pari poroa ja tonttu. Seikkailu vie lapset kolmeen erilaiseen maailmaan ja matkalla tapaamme valtavan joukon eriskummallisia hahmoja, joista osa onkin oudolla tavalla tuttuja klassikkosaduista. 

Seikkailu jouluyönä on koko perheen musikaali, joka tulvii hyvää musiikkia, huumoria, vauhtia ja sopivasti jännitystäkin. Se perustuu Chickenshed-teatterin (UK) alkuperäiseen käsikirjoitukseen. Esityksen kantavana voimana on ShedHelsingin musiikkiteatterikerhossa harrastavat lapset ja nuoret. Musikaalin toteutuksesta vastaa StepUp Schoolin Skene-musiikkiteatterikoulun opettajat, ohjaaja Marco Bjurströmin johdolla. Kapellimestarina esityksissä taituroi Tuomas Kesälä.

Esiintyjäjoukko koostuu suuresta joukosta monenlaisia, rohkeita “itsensä likoon laittajia”. Musikaalikaarti koostuu yli sadasta pääkaupunkiseudun 9-19 –vuotiaista lapsista ja nuorista, musiikkiteatterin ammattilaisilla ja opiskelijoilla täydennettynä. Osa esiintyjistä kelailee pyörätuoleilla, osa on elämänsä ensimmäistä kertaa suurella estradilla ja osalle teatterin tekeminen on tuttua jo pitkältä ajalta – siitä huolimatta ja sen vuoksi me olemme kokonainen Shed-perhe ja erittäin onnellisia siitä!

Ursa Minorin taiteellinen johtaja Noora Karjalainen toimii musikaalin viittomakielisenä teatteri-ilmaisun ohjaajana ja vastaa esityksen viittomakielisestä ilmaisusta. Musikaalin viittomakielinen käännös valmistuu Nooran ja Netta Keski-Levijoen yhteistyönä. Mukana esiintymässä on kolme viittomakielistä nuorta: Jarl Hanhikoski, Ada Taalas ja Loretta Künnapuu, sekä viittomakielinen näyttelijä Silva Belghiti.

Esityskielinä suomi ja suomalainen viittomakieli.

Hyödyllisiä linkkejä:

Osta liput

ShedHelsinki

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle