top of page

VIITTOMAKIELINEN LASTENKULTTUURIHANKe LAKU

Taide-

maistiaiset

Tervetuloa LAKU-hankkeen taidemaistiaisiin! Täällä pääset tutustumaan eri taideharrastuksiin ja kokeilemaan löytyykö täältä oma lajisi. Viisi viittomakielistä taideopettajaa kertoo omasta taiteenalastaan ja kutsuu sinut mukaan testaamaan lajiaan.

Taipuuko jalkasi balettiaskeliin tai löytyykö sinulta levoton rumpukäsi? Tykkäätkö tarkastella maailmaa linssin läpi tai luoda omaa maailmaasi muiden nähtäville? Entä viihdytkö parrasvaloissa tai oletko kiinnostunut heittäytymään joksikin toiseksi?

Milma, Jussi, Juha-Miguel, Silja ja Aino vetävät lyhyen tuokion kukin vuorollaan Ursa Minorin YouTubessa sekä tällä www-sivulla. Lyhyihin taidetuokioihin voi osallistua mukaan omasta kotoa käsin ja tunnit voi katsoa uudelleen milloin itselle sopii.

Jos huomaat että taideharrastus on sun juttu, muistathan osallistua myös LAKU-hankkeen kyselyyn! Näin saamme arvokasta tietoa siitä millaisista harrastuksista ollaan kiinnostuneita ja missä. Samalla pääset vaikuttamaan siihen mitä omassa koti- tai lähikunnassasi voisi viittomakielellä harrastaa.