top of page

LAKU-harrastukset

Syksyllä 2021 käynnistyi Helsingissä LAKU:n ensimmäiset taideharrastukset Pitäjänmäen koulun oppilaille. Harrastuksessa pääsee oppimaan uusia taitoja ja syventämään omaa suhdetta omaan taiteenlajiin. Harrastukset ovat osa Helsingin kaupungin Harrastamisen malli -hanketta.

Syksyllä 2022 harrastukset jatkuvat jälleen. 

LAKU elokuva.png

Elokuva harrastus

Ilmoittaudu mukaan!

LAKU: Elokuva
harrastus

 

Lähde mukaan opettelemaan editointia, kuvausta, ohjausta, käsikirjoitusta ja näyttelyä. Sinua ei tarvitse kiinnostaa elokuvan jokainen osa-alue, vaan voit lähteä mukaan vaikka sinua olisit kiinnostunut vain yhdestä osa-alueesta.

 

Tämä harrastus on tarkoitettu 7-9 luokkalaisille Pitäjänmäen koulun oppilaille. Lähde mukaan oppimaan elokuvauksen saloja!

Klo 

1.png

VALOKALAT Teatterikerho

Ilmoittaudu mukaan!

LAKU
TAIDEgalleria

LAKU

SYKSY 2020

Syksyllä 2020 Aino Laihon luotsaama kuvispaja toteutettiin verkkopajana 7-12 vuotiaille. Galleriaan päätyneissä teoksissa näemme runsaasti värejä, kimallusta ja eläinhahmoja!

LAKU

KEVÄT 2020

LAKU-galleriassa on nähtävillä kuvataidetöitä 7-12 ja 13-17 vuotiaiden kuvisryhmistä. Keväällä 2020 kuvispajaa luotsasi verkossa Aino Laiho. Inspiraatiota saatiin muun muassa karanteenitaiteesta, viittomakielestä ja kotoa valmiina löytyvistä materiaaleista.

helsingin lakua TUKEE

HELSINKI_Tunnus_MUSTA__600x400px.jpg
bottom of page