top of page
IMG_3798.jpg

Lastenkulttuuria viittoen

OMAKIELISTÄ TAIDETTA JA KULTTUURIA PIENESTÄ PITÄEN

Lapsella on oikeus omaan kieleen ja kulttuuriin. Edistämme viittomakielisen lastenkulttuurin asemaa Suomessa ja pyrimme turvaamaan viittomakielisille lapsille koko elämänmittaisen, eheän taiteilijapolun.

LAKU_logo_transparent_bg_small.png
Kopio%20tiedostosta%20OI000371_edited.jpg

Harrastustoiminta

Tarjoamme laadukasta viittomakielistä taideharrastustoimintaa Helsingissä 0-17 vuotiaille viittomakieltä käyttäville lapsille ja nuorille. Taideopettajina toimivat viittomakieliset taiteilijat ja taidepedagogit.

IMG_3780.jpg

Viittomakielinen lastenkulttuuri

Tuotamme viittomakielisen lastenkulttuurin pop-up tapahtumia, esitystoimintaa, koulu- ja päiväkotivierailuja sekä edistämme viittomakielisen lastenkulttuurin asemaa Suomessa ja kansainvälisesti.

P2142314.JPG

Skidien viittomakielenpäivä

Jo perinteeksi muodostunut Skidien viittomakielenpäivä on jokavuotinen viittomakielisen lastenkulttuurin tapahtuma, jossa on monenlaista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuma pidetään helmikuussa viittomakielenpäivän yhteydessä.

Kaipaatko viittomakielistä lastenkulttuuria kaupunkiisi?

Alueellinen saavutettavuus ja yhdenvertaisuus on meille tärkeää. Vaikka toimintamme tällä hetkellä painottuukin pääkaupunkiseudulle, pyrimme vastaamaan valtakunnalliseen tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluatko kuntaasi viittomakielistä lastenkulttuuria? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voimme asialle tehdä!

2018-09-28 21_59_23.113.jpg
bottom of page