top of page

pe 24. marrask.

|

Helsinki

Kuvanveistäjä

Karl Albert Tallrothin elämää ja kuolemaa kuvaava Kuvanveistäjä-näytelmä avaa yleisölle näkymän suoraan nuorena kuolleen viittomakielisen suurmiehen sieluun.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Kuvanveistäjä
Kuvanveistäjä

Paikka & aika

24. marrask. 2023 klo 19.00

Helsinki, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

27-vuotiaana kuollut kuvanveistäjä Karl Albert Tallroth oli poikkeuksellinen kuuro aikana, jolloin kuurot olivat tyypillisesti säälin, avun ja hyväntekeväisyyden kohteita. Hänen kantava ajatuksensa oli, että kuurojen pitää itse auttaa itseään, eikä odottaa kuulevien apua. Taiteellisten pyrkimystensä ohella Tallroth oli suomalaisen kuurojen yhdistystoiminnan pioneeri, joka ymmärsi yhteisöllisyyden ja vertaistuen merkityksen kuurojen voimaantumisessa.

Salla Fagerströmin käsikirjoittamassa ja Noora Karjalaisen ohjaamassa näytelmässä katsoja pääsee uppoutumaan kuuron elämismaailmaan ja olemaan “kuuro” yhdessä esityksen kanssa. Teoksessa murretaan auditiivisen maailman luomia normeja ja tuotetaan informaatiota käyttämällä kuurojen luonnollista aisti- ja kokemusmaailmaa.

Näytös järjestetään kulttuurikeskus Caisassa perjantaina 24.11.2023 klo 19:00. Näytöksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu, jossa katsojat voivat esityksen päätyttyä jäädä keskustelemaan näytelmän herättämistä ajatuksista näyttelijöiden ja työryhmän kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Liput ovat ostettavissa lippu.fi-verkkokaupasta.

Lisätietoa näytöksestä täällä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page