top of page

la 08. kesäk.

|

Kulttuurikeskus Caisa

VIITTOMAKIELINEN OPASTUS: Lumottu puutarha

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
VIITTOMAKIELINEN OPASTUS: Lumottu puutarha
VIITTOMAKIELINEN OPASTUS: Lumottu puutarha

Paikka & aika

08. kesäk. 2024 klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa , Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kevätkauden viimeinen Caisan gallerian viittomakielinen näyttelyopastus lähestyy kovaa vauhtia.

 Lumottu puutarha (Enchanted Garden) on kokemuksellinen ja monialainen kokonaisuus taiteilija Jessica Alexandra Northin teoksia käsitöistä ja keramiikasta maalauksiin, valokuviin ja installaatioon. Näyttelyä ovat inspiroineet kesyttömät, rönsyilevät puutarhat, päivien ja öiden rajapinnat, suomalaiset metsämyytit sekä luonnon- ja kierrätysmateriaalien kanssa työskentely. 

Näyttely etsii intuition, tunteiden sekä aistien sijaa rationaalisten periaatteiden synnyttämässä sosiaalisessa todellisuudessa, jossa mielikuvitus, luovuus ja spontaanius uhkaavat hiipua, ja yhteiskunnalliset prosessit suunnataan kohti taloudellisia tavoitteita. Lumottu puutarha etsii paikkaa tuon todellisuuden ulkopuolelta, ja siksi lumoutumisessa onkin kumouksellinen mahdollisuus yhdistää se, minkä kapitalismi on erottanut: suhteemme luontoon, muihin ihmisiin ja kehoihimme.

Näyttelyn suomalainen viittomakielinen opastus järjestetään lauantaina 8.6. kello 13:00-14:00 natiiviviittojan Aino Laihon johdolla. Näyttelyyn on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa! 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page