top of page

la 20. toukok.

|

Kulttuurikeskus Caisa

Virpi Saahko: Kukkilintuja ja kettukarkkeja

Viittomakielinen opastus Virpi Saahkon näyttelyyn "Kukkilintuja ja kettukarkkeja" Caisan galleriassa. Oppaana toimii Aino Laiho. "Kukkilintuja ja kettukarkkeja on muistoja ja tunteita ajalta, jolloin minä ja kolme lastani asuimme samoja huoneita, minä ainoana vanhempana."

Virpi Saahko: Kukkilintuja ja kettukarkkeja

Paikka & aika

20. toukok. klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

"Kukkilintuja ja kettukarkkeja on muistoja ja tunteita ajalta, jolloin minä ja kolme lastani asuimme samoja huoneita, minä ainoana vanhempana." Galleriassa on myös esillä moniääninen sanataideteos, joka käsittelee yhden vanhemman perheiden todellisuutta. Kuvataiteilija Virpi Saahko on toteuttanut teoksen yhteistyössä Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry:n (YVPL ry) kanssa. Teos antaa äänen YVPL ry:n eroryhmän vanhemmille ja yhden vanhemman perheiden nuorille. YVPL ry on lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on parantaa yhden vanhemman perheiden sosiaalista, taloudellista ja oikeudellista asemaa.

Tapahtuman kieli: Opastus suomalaisella viittomakielellä, ei tulkkausta suomeksi. Oppaana toimii viittomakielinen natiivi Aino Laiho.

Linkki näyttelyn sivuille

bottom of page