top of page

la 24. syysk.

|

Kulttuurikeskus Caisa

Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Maria Mughal: Jonain päivänä "Kuvaan maalauksissani kahden tai useamman kulttuurin risteymässä eläviä tämän päivän suomalaisia. Jonain päivänä -teema viittaa siihen, että jokainen meistä tarvitsee unelmia." Opastukseen on vapaa pääsy.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Paikka & aika

24. syysk. 2022 klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viittomakielinen (suomalainen viittomakieli) opastus lauantaina 24.9.2022 klo 13–14, oppaana Netta Keski-Levijoki.

Kuvaan maalauksissani kahden tai useamman kulttuurin risteymässä eläviä tämän päivän suomalaisia. Jonain päivänä -teema viittaa siihen, että jokainen meistä tarvitsee unelmia. Taiteessani abstrakti yhdistyy esittäviin ihmishahmoihin. Tarkastelen ihmisyyttä löytääkseni jotakin meille kaikille yhteistä. Minua kiinnostavat kysymykset kuten: Kuka minä olen? Mihin kuulun? Mitä tunnen?

Uusimmissa töissäni käsittelen lapsuutta ja siihen liittyviä teemoja: ystävyyttä, näkymättömyyttä ja nähdyksi tulemista, unohtamatta miellyttämisen halua, ihastumista ja haurautta. Lapsuudessa moni asia saattaa tuntua epävarmalta ja vaikealta, mutta samaan aikaan kaikki on vielä mahdollista. Olen ammattikuvataiteilija ja kasvanut kahden kulttuurin perheessä: isäni on pakistanilainen, äitini suomalainen.

Lisätietoa taitelijasta sekä näyttelystä:

http://www.caisa.fi/fi/tapahtumat/event/A1E133118DEE794AB9CE8FF8CA231617/Maria_Mughal_Jonain_paivana

bottom of page