top of page

la 04. kesäk.

|

Kulttuurikeskus Caisa

Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Kairos X URB festival: to be in perpetual dawn on paikka uusille aluille. Näyttely, jossa kuvitellaan uudelleen sukupolvien ja yhteiskunnan kertomukset. Opastukseen on vapaa pääsy.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Paikka & aika

04. kesäk. 2022 klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Viittomakielinen (suomalainen viittomakieli) opastus lauantaina 4.6.2022 klo 13–14, oppaana Aino Laiho.

Kairos X URB festival: to be in perpetual dawn on paikka uusille aluille. Näyttely, jossa kuvitellaan uudelleen sukupolvien ja yhteiskunnan kertomukset.   Olemme tulevaisuuden esi-isiä, ja meidän on tärkeää olla tietoisia tarinoista, joita välitämme. Miten päästämme irti tarinoista, jotka rajoittavat meitä yksilöllisesti ja jakavat meidät kollektiivisesti?  Olla ikuisessa aamunkoitteessa on olla uusien alkujen äärellä.  Olla paikassa, jossa tapaamme ja kuvittelemme uudelleen sukupolvien ja yhteiskunnan kertomuksia.

Kairos on yhteisö, joka kuratoi tapahtumia, kuten työpajoja, runosessioita ja kokeellisia näyttelyitä. Sana ”kairos” kuvaa otollista hetkeä erityisille tapahtumille tai sanoille. Kairos haluaa luoda mahdollisuuksia luovuuden ja pop-up yhteisöjen sulautumiselle. Tapahtumissa painottuu jatkuva vuorovaikutus yleisön ja taiteilijoiden välillä. Kairos on pohjimmiltaan pehmeä tila, joka sallii erilaisen kerronnan kohtaamisen ja taiteellisen ilmaisun tutkimisen.  

Taiteilijat: 

Sophia Mitiku & Karoliina Kasurinen Kihwa-Endale Saban Ramadani Landys Roimola Melissa Linsa Haliz Yosef

URB on Kiasma-teatterin tuottama, jo vuodesta 2000 lähtien järjestetty vuosittainen kaupunkitaiteen ja -kulttuurin festivaali, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan kaupunki- ja nuorisokulttuurin vaikutusta nykytaiteen eri muotoihin.

Lisätietoja näyttelystä löydät Caisan sivuilta: http://www.caisa.fi/fi/tapahtumat/event/F59B06A4EB8DF66DF1C2DAFF6FC9232E/Kairos_X_URB_festival__to_be_in_perpetual_dawn

bottom of page