top of page

la 26. maalisk.

|

Kulttuurikeskus Caisa

Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Anikó Kuikan liikkuvan kuvan installaatioon Eläin Animal Djur järjestetään opastus suomalaisella viittomakielellä. Oppaana toimii Aino Laiho. Eläin Animal Djur on rakkaustarina miehen ja karhun välillä maailmassa, jossa eläimet ovat orjia ihmiselle. Vapaa pääsy!

Viittomakielinen opastus Kulttuurikeskus Caisassa

Paikka & aika

26. maalisk. 2022 klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Anikó Kuikan liikkuvan kuvan installaatioon Eläin Animal Djur järjestetään Caisan galleriassa opastus suomalaisella viittomakielellä. Oppaana toimii Aino Laiho. 

Eläin Animal Djur on rakkaustarina miehen ja karhun välillä maailmassa, jossa eläimet ovat orjia ihmiselle. Teos on monikanavainen liikkuvan kuvan installaatio sekä live-esitys, joka käsittelee toiseutta ja toiseuttamista.  

Jussi ja Roosa perivät maitotilan. Roosan vanhemmat Raimo ja Tuula näyttävät nuorelle parille, miten homma toimii tuotantolinjassa. Eräänä yönä karhu eksyy ulkona nukkuvien lehmien laitumelle, hieho karkaa karhun perässä metsään ja Jussi lähtee karhunkaatoon. Kun Jussi kohtaa karhun, ei hän tapakaan, vaan rakastuu.  

Installaatio on nähtävissä Caisan galleriassa to 10.3. – ke 30.3. Esitykset järjestetään to 10.3. klo 19:00 ja ti 15.3. klo 19:00. Esitysten liput myynnissä osoitteessa https://lippu.fi.  

Konsepti ja installaatio: Anikó Kuikka Esiintyjät: Santeri Helinheimo Mäntylä, Boodi Kabbani, Reetta Koskinen, Eeva Putro, Janina Berman, Heikki Herva, Juha Pihanen, Sohvi Roininen, Marjaana Kuusniemi-Korhonen, Jeme Kuusniemi. Käsikirjoitus: Joel Slotte Sävellys: Fraya Thomsen  Teoksen toteuttamista ovat tukeneet HIAP – Helsinki International Artist Programme, Alfred Kordelinin Säätiö, Oskar Öflunds Stiftels, Taiteen Edistämiskeskus.

Lue lisää Kulttuurikeskus Caisan sivuilla: http://www.caisa.fi/fi/tapahtumat/event/4ED515EF1D8E79E661F613C38D805BFD/Anik__Kuikka__El_in_Animal_Djur

bottom of page