top of page

la 29. huhtik.

|

Kulttuurikeskus Caisa

Teemu Mäki: Muistatko Tšetšenian?

Viittomakielinen opastus Teemu Mäen näyttelyyn "Muistatko Tšetšenian?" Caisan galleriassa. Oppaana toimii Aino Laiho. Näyttelyn teosten aiheena ovat Tšetšenian sodat sekä sotaa ja vainoa paenneet tšetšeenit.

Teemu Mäki: Muistatko Tšetšenian?

Paikka & aika

29. huhtik. klo 13.00 – 14.00

Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Näyttelyn teosten aiheena ovat Tšetšenian sodat sekä sotaa ja vainoa paenneet tšetšeenit. Osa heistä pakeni Suomeen. Mitä heille kuuluu nyt?

Teemu Mäki on työskennellyt Tšetšenia-aiheen parissa vuodesta 2008. Tällä hetkellä aihe on ajankohtainen myös Ukrainan sodan vuoksi, sillä Mäen mukaan Putinin Venäjä yrittää siellä samaa kuin aiemmin Tšetšeniassa.

Teemu Mäki (s.1967, Kuvataiteen tohtori) on Kalliossa, Helsingissä asuva kirjailija, kuvataiteilija, ohjaaja (teatteri / elokuva / ooppera) ja tutkija. Näyttely Kulttuurikeskus Caisassa, huhtikuussa 2023, on hänen kuudeskymmenes yksityisnäyttelynsä.

Esillä on uusia teoksia ja niiden rinnalla myös kaksi jo aiemmin esitettyä teosta, jotka Mäki teki suomalaisten ja kansainvälisten opiskelijoittensa kanssa 2011–2013.

Tapahtuman kieli: Opastus suomalaisella viittomakielellä, ei tulkkausta suomeksi. Oppaana toimii viittomakielinen natiivi Aino Laiho.

Linkki näyttelyn sivuille

bottom of page